Een bakkie koffie op VerrassingsVrijdag!

Ik móet ’s morgens koffie.

En ik zweer je, als ik ’s nachts mijn bed uit moet vanwege een aardbeving, dan ga ik éérst een bakkie halen. Als het huis in brand staat rén ik naar het koffiezetapparaat (oké, nadat ik de kinderen in veiligheid heb gebracht) en bij twijfel roep ik: ‘zwart, met opgeklopte melk’.

Eerste kopje koffie

Ik drink mijn eerste kopje koffie bij voorkeur thuis, of op kantoor. Maar ook in de auto kan ik er van genieten. Tenminste, dat kón ik altijd. Ik had namelijk zo’n RVS thermomok van Rosti Mepal, die hield het drankje warm en de druppels binnen. Toen hij het enkele weken ineens verdwenen was, moest ik me behelpen met een beker van de kinderen. Die was bepaald niet anti-lek en dus kwam ik regelmatig 'bevlekt' op een afspraak.

thermomokThermomok Mepal

Inmiddels heb ik een nieuwe mok. Een hele kekke paarse! En… van Rosti Mepal mag ik precies zo’n beker weggeven! Cadeautje! Op VerrassingsVrijdag! Doe mee en wie weet geniet jij binnenkort ook van je koffie in de auto, zonder druppels/vlekken/boze echtgenoot. (Tenminste, Paul vond het nooit zo leuk wanneer ik doorlekte in zijn auto.)

Meedoen? Stuur dan een reactie via het antwoordformulier en laat me weten  waar jíj je eerste bakkie van de dag (het liefst) drinkt! Inzenden kan tot dinsdag 19.00 uur.

En de winnaar is.... Cora de Bie. Cora, van harte! Ik heb je gemaild!

9 Responses to "Een bakkie koffie op VerrassingsVrijdag!"

 • Marianna
  7 februari 2014 - 13:27

  Leuke kleur!!!

 • Marianna
  7 februari 2014 - 13:28

  Ik begin trouwens echt uit te kijken naar verrassingsvrijdag, hebben meer lezers daar ‘last’ van -)

 • Loh
  7 februari 2014 - 22:33

  Ja, marianna, herkenbaar. Ik kijk altijd even wat er in de aanbieding is;)

  Hopelijk heb ik binnenkort zo n soort beker nodig, ik ben ‘bezig’ met het (hopelijk) krijgen van een baan met lange reistijd.

  En dat van die koffie is deels herkenbaar Esther, ik moet s ochtends eerst een thee hebben gehad voor ik koffie aan kan!

 • Mariella
  8 februari 2014 - 09:28

  Wat een gave kleur!

  (hoe raar kijk je als ik zeg dat ons koffiezetapparaat zelden uit de kast komt…? Sterker nog, als er visite komt die liever koffie heeft moet ik m altijd zoeken!)
  Ik heb dus niks aan zo’n mok 😀

 • rebels
  8 februari 2014 - 13:53

  Ik drink 1-3 cappuchino’s op een dag, hmmmmmmm. De eerste rond 11.00 uur (meestal op het werk) en dan vaak ’s middags nog één. Héél soms drink ik ’s avonds thuis nog een koffie met warme melk (vooral als ik aan het lijnen ben, vult toch iets meer dan thee). Overigens doet caffeine niets voor mij, ik viel van de week in slaap, terwijl ik met een kop koffie in mijn handen zat die al voor de helft leeg was! Dus…

 • Anneliese
  8 februari 2014 - 19:04

  Ik drink altijd mijn eerste bakkie koffie voor dat ik naar mijn werk gaat, dat is om 07:00 uur…, heerlijk een bakkie koffie ’s morgens.

 • KarinH.
  10 februari 2014 - 11:05

  Ik geniet van mijn koffie in alle rust. Het eerste bakkie drink ik thuis terwijl ik probeer het ochtendritueel minder hectisch te laten verlopen. Alhoewel ik het idee krijg dat het juist door mij zo druk en gehaast gaat…

 • esther
  11 februari 2014 - 19:34

  De winnaar is… Cora de Bie, Cora ik heb je gemaild!

 • cora
  12 februari 2014 - 11:46

  yeah! superleuk. ben benieuwd. bedankt.

Leave a Reply