Duchess of quotes laat van zich horen

Briljant bedacht!

Duchess-of-Quotes2'Quotes' als woonaccessoire, in mooie grafische vormen. Een schoen op de muur met Marilyn Monroe’s 'Give a girl the right shoes, and she can conquer the world’, een mok met een uitspraak in de vorm van het logo van Chanel en kussens met teksten als: “Happy girls are the prettiest”. Mooooooi!

Wáár is mijn Sinterklaaslijstje?

Typografisch feestje

Onder het motto ‘De vormgeving van de teksten versterkt de quote’ ontwierpen ze bij Duchess of Quotes (alleen die naam al, heerlijk!) een prachtige collectie vazen, muurstickers en mokken, passend bij elk interieurtype. Heerlijk & origineel. Een typografisch feestje!

Duchess-of-Quotes3Webshop

Leuk om te hebben of om cadeau te geven. Voorlopig moet je het doen met quotes van stijliconen als Coco Chanel en Audrey Hepburn - de woonaccessoires zijn te koop via www.duchessofquotes.nl -  maar ik ga er vanuit dat er in de loop van 2015 ook een collectie ‘Quotes van Bloggers’ is.

(Joehoe? Duchesses? Zal ik jullie er vast een paar mailen?)

"Met mijn motoriek heb je nooit een saai leven!"

 

5 Responses to "Duchess of quotes laat van zich horen"

 • Duchess of Quotes: Louise
  12 november 2014 - 18:00

  Erg leuk artikel Esther! Complimenten. Zodra we een collectie ‘Quotes van Bloggers’ maken ben jij de eerste die we benaderen 🙂

  • Esther Vuijsters
   12 november 2014 - 18:38

   Ha! Daar houd ik je aan! 🙂

 • Tanja
  13 november 2014 - 00:45

  Hahaha, die quote van jouw herinner ik me direct! Heel origineel en drukt precies uit waar het bij mij ook vaak misgaat 🙂 Ik zou spullen met die quote ook direct kopen, zo toepassaelijk 😉

  • Esther Vuijsters
   13 november 2014 - 09:58

   Als button is hij vast ook leuk 🙂

 • gjans
  14 november 2014 - 10:55

  Lees het nu pas, maar leuk!! Kende ze nog niet

Leave a Reply