Drukker dan ooit (en dat is knap)

Sinds ik een nieuwe baan heb, ben ik drukker dan ooit. En dat is best knap, want ik ben nog niet eens begonnen.

Het heeft te maken met het end-of-an-era-gevoel. Mijn nieuwe leven is kicking in en ik wil alles op orde hebben voor het echt begint. Beetje zoals met oud & nieuw (snel nog even naar de apotheek, je weet maar nooit wat er op de grens van het jaar allemaal misgaat) of vlak voor een vakantie. Afronden, regelen en vers, fris en flashy beginnen. Dat idee.

Bikinilijn?

Zo was ik de afgelopen dagen druk met … van alles. Ik nam mijn auto onder handen (met alle gevolgen van dien), kocht nieuwe kleren en maakte nog stel  even een afspraak bij de laserkliniek voor een vervolghandeling bikinilijn. Dat laatste heeft natuurlijk niets met mijn nieuwe baan te maken, maar zoiets kan maar beter geregeld zijn.

Prehistorisch traag

Inmiddels zijn de meeste zaken afgehandeld. Ik heb weer een hulp thuis en mijn computer is geüpdatet. Internet is niet langer prehistorisch traag en het schilderwerk boven hebben we toch maar uitbesteed. Anders moet Paul het doen en die heeft het al zo zwaar nu ik een nieuw baan heb.

Losse eindjes

Uiteraard blijven er wel wát losse eindjes. Losse eindjes in de vorm van een afgescheurde kruisband. Want hoewel Liz vandaag weer op de fiets naar school gaat, voor het eerst (momentje! Mijn kind fietst! O, snotter!) over twee weken gaat ze weer onder het mes en dan begint de ellende weer van voor af aan.
Gelukkig start ik met twee dagen per week in Bilthoven. Zo kan ik niet alleen mijn oude werk maar ook mijn dochters herstel netjes afronden. Komt allemaal goed dus. En gelukkig maar, want over twee dagen is het zo ver. Woensdag is mijn eerste dag.

Als je haar maar goed zit

Eigenlijk wil ik voor die tijd nog even naar de kapper, maar ik weet niet zeker of ik daar nog tijd voor heb. Het is heel gek, maar sinds ik een nieuwe baan heb, ben ik drukker dan ooit.

En dan ben ik nog niet eens begonnen.

Tagged , , ,

5 Responses to "Drukker dan ooit (en dat is knap)"

 • Miranda
  5 oktober 2015 - 16:47

  Gezellig. Kom je om de hoek werken. Veel succes!

  • Esther Vuijsters
   5 oktober 2015 - 18:37

   O ja? Nou, dan kom ik bij jou koffiedrinken 😉

 • Inge
  6 oktober 2015 - 09:45

  Ga je bij LH werken?
  Lijkt me leuke club, de cursussen zijn altijd goed en fijne docenten.

 • Esther Vuijsters
  6 oktober 2015 - 13:40

  Inge! Ja! Leuk he?

 • Inge
  6 oktober 2015 - 15:41

  Succes, kan me voorstellen dat je enthousiast bent. Blijf je toch een beetje in de financiële wereld maar wel op een andere manier, die jou dan ook nog erg aanspreekt.

Leave a Reply