Druk druk druk

Lekker Housen!

Uw blogster is druk.

Zó druk zelfs, dat ze geen tijd had om deel te nemen aan de rollatorloop. (Anders had uw blogster dat natuurlijk zeker gedaan, ze staat immers open voor nieuwe ervaringen!) Er was – tot haar grote spijt – zelfs geen tijd gisteren om een nieuwe blog te plaatsen. Een unicum!

Uw blogster is al een tijdje druk. Druk met veertig worden zijn, met het inspreken van haar boek en het doen van haar (vrijwilligers)werk. Ook had uw blogster diverse feestjes en moest ze gisteravond zelfs aanschuiven aan een spontaan diner. Van lezen en televisie kijken is momenteel geen sprake. Uw blogster is al blij als ze ’s avonds in bed ligt.

Gelukkig gloort er licht aan de horizon. Uw blogster moet de komende dagen dan wel weer helpen op een (tweedehands) kinderkleding beurs, 's ‘avonds is er in elk geval meer tijd en ruimte.

Uw blogster heeft zich ter voorbereiding dan ook even verdiept in het actuele televisieaanbod. En wat blijkt: een heleboel van haar favoriete series zijn weer op de buis! Ze schrok er gewoon een beetje van! Herhalingen van haar geliefde House, nieuwe afleveringen van Expeditie Robinson, Criminal Minds, Divorce on the way, Ik vertrek en natuurlijk The Voice of Holland!

Dus, mist u de komende dagen weer eens een blog, weet dan dat uw blogster nog steeds erg druk is. Ze zit op de bank met een kop thee en de afstandsbediening en kijkt met vierkante ogen naar al haar favoriete series.

Bent u – net als uw blogster – fan van een bepaalde serie? En zo ja, blijft u er voor thuis?

tv2

12 Responses to "Druk druk druk"

 • Danielle
  19 september 2013 - 11:44

  wanneer komt divorce weer????? hier thuis wachten we met smart.

 • marionh
  19 september 2013 - 11:54

  Ik kijk graag: Grey’s Anatomy, Switched at Birth, Covert Affairs, The Mentalist, Two and a Half Men, Frasier, Friends, Gilmore Girls, Exp.Robinson, en daar ben ik vooral erg druk mee 🙂

 • Miran
  19 september 2013 - 12:57

  Army wives! The client List. Grey’s Anatomy. Criminal Minds, CSI, Bones, House maar die is afgelopen tot mijn spijt. En divorce vind ik zooo leuk. Oh jah en die begint bijna weer PENOZA!! volgende week begint t, op zondag, deel 3. En de serie overspel is ook heel leuk. Maar dat is al weer oud.

  Pfoe, zo lijkt het of ik heel veel tv kijk. Alleen doe ik dat tegenwoordig bijna niet meer. 🙂

 • lola
  19 september 2013 - 13:05

  Ik heb een stiefdochter thuis die alle series volgt die er maar te volgen zijn, dus zie af en toe eens een aflevering van deze of gene serie, maar zelf volg ik alleen Grey”s, die neem ik ook op als ik niet in staat ben het live te kijken.
  Oh ja en ook eerlijk toegeven, als ik thuis ben en tijd heb is acht uur wel even een half uurtje ME TIME met GTST 🙂

 • jopje
  19 september 2013 - 17:55

  the wire, luther, lang geleden nip tuck, 24 en dexter, borgen, the killing, weeds, blijf dr niet voor thuis want zijn dvd’s die we met vrienden uitwisselen. o ja sons of anarchy, op tv volgen ik vind de reclame zo snel komen en komt niet vaak uit maar zou me expeditie robinson kunnen voorstellen en dat soort dingen..

 • Chantal
  19 september 2013 - 19:39

  Borgen!!!

 • connie
  19 september 2013 - 20:56

  Hier wordt gekeken naar Divorce, Dr. Tinus, overspel, bloedverwanten, liefs uit en……barbie (sorry).

 • DeniseM
  19 september 2013 - 23:56

  Ik volg eigenlijk niks, maar Divorce volgde ik inderdaad wel! Hoop dat dat inderdaad weer terugkomt. En vroeger (althans, het voelt al als vroeger ;-)) Gooische Vrouwen.

 • Tanja H.
  20 september 2013 - 00:37

  Tja, ik kijk 2a3 maal in de maand tv, engelse politie serie’s. Zelfs het nieuws kijk ik alleen op internet 🙂 Sinds ik stopte met tv kijken heb ik heel veel tijd voor hobby’s, dat scheelt enorm! Dus ik volg alleen de bloggers en geen serie’s 😉 Mijn lief is echter verslaaft aan tv kijken, die volgt (bijna) alles. Ik zie hem wel eens op de bank slapen met de raarste programma’s aan. Zet ik dat apparaat uit, dan word hij gelijk wakker 😛

 • Tanja H.
  20 september 2013 - 00:41

  P.S. Rustig aan Esther, er moet ook genoeg tijd voor ontspanning zijn 😉

 • Christina
  20 september 2013 - 13:24

  Op dit moment toch weer The Voice Of Holland en volgende week PENOZA!
  En Divorce zou ik ook zo weer volgen.

 • Teddy
  17 mei 2018 - 20:24

  Ik kijk graag suits!

Leave a Reply