De verandering smaakt naar meer!

Mooie vloer. Mooi aanrechtblad. Mooie kastjes. Mooi mooi mooi.

Elke dag weer loop ik door mijn huis en denk: ‘Wat is het hier toch opgeknapt. De keuken. De hal, het toilet. Het is zó mooi geworden!’ En dan kijk ik door het raampje van de voordeur, de tuin in, en dan word ik nóg gelukkiger. Dat heeft Paul toch weer knap gefixt. Echt, ik ben dol op de tuin-man!

Maf schilderij

Er zijn hier de laatste tijd best veel dingen veranderd. Sommige veranderingen vonden spontaan plaats, die had ik niet in de hand, andere heb ik (of hebben wel) zelf doorgevoerd. De verbouwing is daar een goed voorbeeld van. Maar ook: Annabel naar zolder, maf schilderij ophangen in de slaapkamer, stoppen met schrijven voor Libelle.

Weg met de comfort zone

En het smaakt naar meer. Als ik zie hoe vrolijk ik elke dag weer word van (kleine) veranderingen, knopen die ik doorhak, dan weet ik: ‘het mag nog wel wat grootser’. Tot nu toe werkte ik vooral binnen het kader - een flink stuk van je haar af, maar nog steeds 'lang' haar - waarom niet daarbuiten? Wegwezen met die comfort zone, verwelkom het avontuur.

Drastisch

Er zit iets drastisch aan te komen. Ik voel het aan mijn water. Iets dat verder gaat dan het zilver schilderen van muur of het opzeggen van de krant. Iets dat … nou ja, als het zover is dan horen jullie het natuurlijk meteen.

10 Responses to "De verandering smaakt naar meer!"

 • Hanna
  21 september 2015 - 10:09

  Klinkt goed, tijd voor nieuwe dingen. En stoppen bij Libelle betekent dat ik niet meer heel de site over hoef te scrollen op zoek naar jouw blog. Ik vind je blogs hier sowieso veel leuker!!

 • Esther Vuijsters
  21 september 2015 - 10:27

  Hanna, die inspanning van daar gaat naar hier 😉 Probleem bij Libelle was dat ik een vrij streng kader had, daar ben je op een gegeven moment klaar mee. Ik wel tenminste 😉

 • Esther Vuijsters
  21 september 2015 - 10:39

  Tipje van de sluier is dat er in elk geval ook iets leuks met Blog gaat gebeuren.

 • dine
  21 september 2015 - 10:45

  Zolang we je nog maar kunnen lezen vind ik de veranderingen vast ook leuk en spannend, dus kom maar op, we zijn er klaar voor ! 🙂

 • Lonneke V
  21 september 2015 - 10:46

  O, ik schrok al. Ik dacht dat je je blog aan de wilgen ging hangen. 😉

 • CBL
  21 september 2015 - 11:52

  Wil je niet zo geheimzinnig doen, dat kan ik niet aan, want nu wil ik het weten ook geduld is niet mijn sterkste kan ?. Groene vingers, net als Paul overigens, wel, maar ik ben toch wel erg verwonderd over die mooie kruidenplantjes in je keuken, want ik houd mijn munt zelfs niet goed. Geheel off-topic maar hoe doe je dat? ?

  • Esther Vuijsters
   21 september 2015 - 11:58

   Deze foto is van één dag nadat ik ze gekocht had 😉 En als je goed kijkt is het meest rechtste plantje al dood, hahahaha. Ik houd basicilum vrij lang goed, als ik ‘m water geef. Als het mis is, koop ik een nieuwe. Munt leeft nooit zo lang dat gaat namelijk in de thee en ik heb nu twee plantjes met rode pepertjes en een mini sinaasappelboompje, dat gaat heel aardig!

   • Esther Vuijsters
    21 september 2015 - 11:58

    Meest rechter. Jaja. I know.

 • Inge
  21 september 2015 - 13:27

  Ben het met Hanna eens. Eigen blog is veel leuker.
  Iedere dag wel weer een glimlach of herkenning.
  Misschien kan je wat met Peetje gaan doen, die mis ik nog steeds.
  Was altijd erg leuk die kleine tekeningen van haar (kan ze geen gastblogger worden 1x p.w. of zo)?

 • Hanna
  21 september 2015 - 22:22

  Brrrr, strenge kaders. Ben benieuwd wat er nog meer gaat komen.

Leave a Reply