De ultieme deursticker!

Je ziet ze steeds vaker.

Deurstickers. Om reclame, verkopers en Jehova’s te weren. Logisch, want je wordt echt gek van al die ongevraagde aandacht. Ik heb er twee maar liefst. Eentje tegen folder-overkill en eentje waarop staat: “Collectes welkom, geloofsovertuigers en verkopers niet.”

deur1Bijdehand

Onder die laatste sticker heb ik met een watervaste stift geschreven: goede-doelen ook niet welkom. Niet zo heel aardig, maar als er gemiddeld twee keer per week aangebeld wordt door bijdehante studenten ("O, u wilt de wereld niet redden/ kinderen helpen/ oorlog stoppen"), dan heb ik geen zin meer om aardig te zijn.

No traspassing

Mijn buurvrouw heeft het rigoureuzer aangepakt. Zij heeft een sticker op de deur die ongeveer elke onbekende verbiedt om op de bel te drukken. Vrienden en bekenden daarentegen zijn bij haar altijd welkom.

Twijfelgevalletje

Dat laatste, dat vind ik dan ook weer zo wat. Want inderdaad, vrienden zijn altijd welkom, maar bekenden? Ik ken wel een paar mensen die ik niet perse op mijn deurmat hoeft. Sterker nog, die hier eigenlijk niet welkom zijn.deur2

Roze deursticker

Mijn broer heeft daarom een op maat gemaakte deursticker cadeau gedaan. Eentje vóór bepaalde bezoeken en tégen ongezellige mensen. In het roze uiteraard. Via mijn blog is hij te bestellen, stuur me een berichtje en je krijgt hem via de mail. Uitprinten en voilà. Nooit meer last van wie dan ook.

Voor wat betreft mijn blog blijft uiteraard alles op JA staan. Iedereen is hier welkom.

deursticker

Tagged , ,

5 Responses to "De ultieme deursticker!"

 • Shirley
  17 februari 2015 - 19:52

  Joe! Doe mij ook zo’n mooie roze deursticker!

 • Miran
  18 februari 2015 - 08:51

  HANDELTJE BEGINNEN! 🙂

 • Sharon
  18 februari 2015 - 09:50

  Super leuk! Die zou ik wel willen ontvangen!

 • Suzanne Jansen
  9 mei 2016 - 13:48

  Wat een geinige sticker die roze haha! Ik ben echt fan van het personaliseren van mijn huis en de roze sticker is inderdaad super creatief. Ik heb meteen lopen google naar de sticker maar helaas vond ik geen geschikte… Dus ik besloot er zelf maar eentje te maken op https://raamstickers-maken.nl/. Morgen komt mijn creatie binnen!!

 • Jacqueline
  5 september 2016 - 12:51

  Hoi wij willen graag de roze deursticker bestellen erg gaaf super leuk bedacht

Leave a Reply