De techniek staat voor niets, maar Annabel gaat wel heel ver!

Ik praat met de meiden over technologische vooruitgang.

Liz heeft gehoord dat er tegenwoordig mensen zijn met een kunstoor. Dat die mensen daardoor weer kunnen horen. Annabel vraagt zich af hoe dat werkt en Paul roept op de achtergrond dat ze dat ‘een oor aannaaien’ noemen.

Mini-mensen printen

Liz heeft mijn blog gelezen over het 3-d printen van jezelf. Ze weet dat ik – om louter blogtechnische redenen uiteraard – overweeg ons gezin te laten printen. Annabel roept dat we zélf een 3-D printer zouden moeten kopen. “Dan kunnen we zelf álles uitprinten.”

Bèta vs Alfa

Beelden van kamers vol lelijke plastic vazen en fluoriderende boeddha’s verschijnen op mijn netvlies. Maar Annabel heeft een ander plan. “Dan scan ik jouw iPhone in”, zegt ze “en dan print ik hem uit. Dan heb ik ook een iPhone en dan kan ik iedereen bellen!” Lizzy zucht. Ze zucht op een manier waarop alleen een Bèta kan zuchten als de Alfa de techniek weer eens niet begrijpt.

Copy-Paste

“Annabel”, zegt Liz. “Dan heb je niet écht een iPhone he? Dan heb je een soort iPhone-bééldje.” Annabel kijkt Liz niet-begrijpend aan. “Doet hij het dan niet? Hoezo niet?” Liz legt een paar Tina’s op een stapeltje. “Nou”, zegt ze, “je scant alleen de buitenkant. Als je jezelf print, dan lééft die print, die mini-Annabel, toch óók niet écht?”

Annabel kijkt haar grote zus oprecht verbaasd aan. "Echt niet?!"

One Response to "De techniek staat voor niets, maar Annabel gaat wel heel ver!"

  • Granny
    7 april 2014 - 15:45

    Bel:-]]]

Leave a Reply