De leukste cadeautjes voor op de Paastafel

Ook zo'n zin in Pasen?

Weet jij al wat je gaat doen? Een ontbijtje, lunch of brunch? En dan eieren zoeken? Of meteen maar aan de Paascocktail (bijvoorbeeld deze, met maracuja- en citroensap & droge champagne) Hieronder míjn Paastiptop 5! De leukste cadeautjes voor op de Paastafel.

Paastiptop 5

grone1. Bak eens groene cake! De Indische Pandancake is heerlijk luchtig en ziet er superleuk uit (foto onder) op een Paastafel. Ik serveerde er vorig jaar ook groene Ginger Latte bij maar dát is geen aanrader. Dit jaar maar gewoon weer verse jus! Pandancakemix en Ginger Latte koop je bij de Toko.

2. De eierdopjes van Keith Brymer Jones zorgen voor een goed gesprek aan de ontbijttafel tijdens Pasen.  De 4 eierdopjes samen vormen de zin ‘what came first, the chicken or the egg?’. Zie de bovenste foto. Erg leuk!

3. Je verschijnt je natuurlijk op je Paasbest aan tafel. De lentemake-up van Clinique zorgt voor de juiste looks. Alleen al van namen (Happy in Bloom, Cheek Pop) krijg ik een vrolijk gevoel.6-happy-in-bloom-365x560

4. Ook leuk: pratende paaseieren! Deze bijvoorbeeld. Zit je net lekker te eten, begint er eentje te roepen: “Joehoe! Hier ben ik! Zoek me dan!” Ze gaan behoorlijk lang mee, wij hebben er al drie jaar lol van.

5. Iemand extra verwennen? Op bezoek bij opa & oma? Via deze suprise-site kan je gepersonaliseerde paaseieren ontwerpen. Geen ei? Een paashaas met een fotomedaillon van een bijzonder iemand om zijn nek kan ook!

Het is nog niet zover, maar ik wens jullie alvast hele fijne paasdagen. Met of zonder bubbels en met een goede wederopstanding. En natuurlijk... ben ik benieuwd naar jullie ultieme Paastip!

groenecake

2 Responses to "De leukste cadeautjes voor op de Paastafel"

 • Lizzy Spoorenberg
  15 april 2014 - 20:09

  Simpel;
  1) vier Pasen met de mensen van wie je houd
  2) houd met je vrienden/vriendinnen een paas-knutselmiddag. Maak samen een moodboard of schilder eierdopjes.
  3) koop bij een hobbywinkel gekleurde watervaste stiften en bij de action of Hema een groot wit laken. Schrijf er allemaal één paaswens op en eten maar!
  4) met je familie kan je heel wat aanbakken, de een bakt koekjes, de andere koop paaseieren en weer een ander zorgt voor drinken (smoothie’s enz.) en klaar is jullie high tea!
  5) niks doen met Pasen? Op tv zijn op 1-ste en 2-de paasdag super leuke films te zien.

 • Jelte
  16 april 2014 - 09:27

  Leuk cadeautje die dopjes! Dank voor de tip. En groene cake is inderdaad superlekker & luchtig!

Leave a Reply