De laatste loodjes (Gastblogger Claire)

Hi, ik ben Claire. Sinds kort schrijf ik hier een gastblog. Meer over mij lees je hier.


Een nieuw jaar, een nieuw begin. En de sfeer op mijn werk is er niet beter op geworden.

Mijn collega’s zijn ronduit chagrijnig en ik zit eigenlijk de hele dag op een soort eilandje. Ik werk tegenwoordig maar met mijn oordoppen in (Leve Spotify en de iPhone) en ik ga zo vaak mogelijk kletsen op een andere afdeling. Grappig genoeg merk ik juist daardoor wat ik ga missen. Dit bedrijf is gewoon heel leuk, het is alleen zo verrekte jammer dat die afdeling P&O zo verziekt is.

Run, while you still can

Ondertussen zijn de sollicitatiegesprekken hier begonnen. Bijna dagelijks zie ik jonge vrouwen langskomen die onzeker glimlachend achter mijn leidinggevende aanlopen. Ze zien er allemaal netjes en vooral verwachtingsvol uit. Na afloop hoor ik dan leidinggevende de sollicitant bespreken met mijn vervelende collega. “Zag je wat ze áán had?” En: “Nou, die lijkt me niets hoor.” Ik voel me bijna genoodzaakt die meisjes op te bellen en waarschuwen. Run, while you still can!

H(ex)-collega

Afijn.  Gelukkig is het mijn laatste week. Volgens mij hebben de jongens van de IT een borrel voor me georganiseerd. Zogenaamd hoor ik daar niets van te weten, maar ik vind het stiekem wel heel erg leuk. Ik ben heel benieuwd of mijn twee h(ex)-collega’s er ook zullen zijn, ik vermoed van niet. Ik hoop van niet trouwens. Als zij er zijn, is er niets aan.

Borrel!

Nou ja, op naar de laatste dagen. Met lood in mijn schoenen. Vanavond maar weer een flinke borrel drinken. Ik moet nodig langs de buurvrouw om verder te praten over het opzetten van onze nieuwe webwinkel. Alhoewel, zoveel tijd zal ik daar nou ook weer niet voor hebben. Ik ga tenslotte wel vier dagen werken nu.

Tagged

One Response to "De laatste loodjes (Gastblogger Claire)"

  • Granny
    14 januari 2016 - 22:01

    Succes!! En nog de beste wensen!! Dat het een goed en sfeervol werkjaar mag worden!!

Leave a Reply