De Drukke Donderdag

De Drukke Donderdag. Geef toe, het allitereert lekker. En het klopt nog ook.

Want die donderdag, dat is me toch een drukke dag tegenwoordig, het is niet te geloven. Waar ik voorheen ‘tussendoor’ alle tijd had voor een wasje, een telefoontje of het doen van een boodschap moet nu alles geregeld worden op die ene vrije dag.

Bloggen met CliniClowns

De afgelopen weken sjeesde ik van hot naar haar op donderdag. Een afspraak voor mijn blog (samenwerken met CliniClowns, hoe cool is dat?!), een bezoek aan ons oude kantoor, de accountant, ik was steeds blij als het weer vrijdag was want dan kon ik weer lekker rustig naar mijn werk.

Verse groenten

Wat ik ook reserveerde voor mijn vrije dag was extra aandacht besteden aan de huisdieren (vogels, kinderen, Paul). Hokjes schoonmaken, een lekker hapje en even spelen. Dat werk. En lekker koken, iets waar meer tijd voor nodig is, met veel verse groeten.

We willen tenslotte geen scheurbuik alleen omdat mama nooit thuis is.

Snel bakkie

Meestal heb ik op donderdag geen tijd voor de dingen die echt ontspannen. Ik zit zelden op de bank met een boek,  ik winkel niet en zelfs bloggen schiet er vaak bij in (al merken jullie daar hopelijk niet zoveel van). Af en toe drink ik een kop koffie met een vriendin, maar zelfs dat is dan een snel bakkie. (Vriendin: "Heb je wel tijd gehad om te slikken?!")

O shit

Vandaag is eigenlijk de eerste dag dat ik niet zoveel ‘op de agenda’ heb staan. Wel twee doktersafspraken met de kinderen, maar die zijn in elk geval na schooltijd. Misschien ga ik wel even naar het tuincentrum. Of naar de stad. Ik moet alleen wel eerst even wat dingen regelen voor volgende week want dan is het vakantie. (Wie dat ooit heeft bedacht ...) En die week daarna is Paul weer in Rusland. O shit, dan kom ik in de knoei met een afspraak! Eh. Mam? Kan jij misschien ...

Multiple Me?

Zucht. Ik zie het alweer. Laat dat tuincentrum vandaag maar zitten, so much to do, so little time. Hoe moet ik dat ooit gaan doen straks als mijn cursus Nima B (Marketingcommunicatie) start en ik moet studeren op donderdag?! Is er niet een of andere verbinding met bananensmaak te bedenken die van mij meerdere Esthers maakt?

Polyesther? Dat woord komt me wel vaag bekend voor. Had ik nou maar wat beter opgelet bij scheikunde.

Tagged , ,

Leave a Reply