De appel valt niet ver van de boom

Ik ben in blijde verwachting.

Vandaag komt mijn nieuwe kindje. Eigenlijk heel onverwachts, ik wist niet eens dat het er (al) aan zat te komen. Ik bedoel, ik was wel wat dikker geworden, maar ja, dat kon ook gewoon van het snaaien komen. Maar er bleek dus een grote verrassing onderweg?!

Roze wiegje

De nieuwe telg is meer dan welkom. Haar roze wiegje – even snel online besteld – staat al klaar. Ik zeg bewust háár want het is zo’n chique kindje (met een gouden randje); ik ga er vanuit dat het een meisje is. En slim is ze ook, dat bleek uit de prenatale screening. Echt, wat zíj allemaal kan…

Brievenbus

Evengoed, het zal nog een hele bevalling worden. Want ze is groter dan gemiddeld. Waarschijnlijk zal het een keizersnee worden want ik begreep dat ze niet door de brievenbus paste. Nou, dat had ik al twee keer eerder, dat er één niet door de brievenbus paste, en daar pas ik voor. Dus nu heb ik haar maar gewoon ingepland. Einde van de middag, dan wordt ze gehaald.

Jaloerse Liz?

Ik vind het wel spannend hoor. Ik voel het in mijn buik. Ik ben ook heel benieuwd hoe het gaat straks met mijn dochters. Zo’n nieuw kindje erbij is altijd even afwachten. Liz gaf eerlijk toe dat ze (nu al) een beetje jaloers was. Maar ik heb haar verzekerd dat ik gewoon evenveel van haar zal blijven houden. Daar verandert zo’n nieuwe niets aan.

AppleDumpling-KKs-DeZines-04Kraamvisite

Afijn. Ik ga nu maar even wat kleertjes klaarleggen. En dan buurvrouw C. bellen dat ze vanavond op kraambezoek mag komen. Zij heeft ook net een nieuwe kindje, dus dat wordt gezellig. Ja, ik heb er echt veel zin in.

Nu maar hopen dat Apple 6 me ’s nachts niet teveel gaat wakkerhouden.

Photograph: Tesco/PA

7 Responses to "De appel valt niet ver van de boom"

 • Miran
  20 februari 2015 - 09:26

  ☺☺☺☺☺

 • T-Pol
  20 februari 2015 - 10:33

  Hahaha, grappig!

 • Eline
  20 februari 2015 - 13:25

  “Past niet door de brievenbus” 🙂

  Daar had ik ook last van. Je kan me opvegen nu 🙂

 • Eline
  20 februari 2015 - 13:26

  Wat een cuty Apple 6 btw 🙂 (Toevallig weet ik dat dit poppetje écht Apple heet, zusje van Strawberry Shortcake!) Leuk gevonden.

 • femke
  21 februari 2015 - 09:17

  en. .. Hoe bevalt je nieuwe spruit?

  • Esther Vuijsters
   23 februari 2015 - 13:24

   Hi Femke! Ik moest even wennen aan het formaat maar het werkt echt heel erg handig. Wel een beetje gevoel alsof ik met een koelkast bel 🙂

 • Granny
  22 februari 2015 - 11:58

  Mag ik weer oppassen??:-))

Leave a Reply