Dag 16 Knikkerbaan XL & de Airfyer

De verbouwing vordert gestaag. En we leven allemaal nog.

Inmiddels zijn de muren weer strak (nu ik nog) en is ook de elektra aangelegd. De keuken is ingemeten, de wc ligt nog braak - maar dat kan hij hebben – en het stof wordt minder. Momenteel wordt er gewerkt aan de vloer. Dat gaat in delen - want zwarte rand en mozaïekje – en dus ziet de gang er nu uit als een soort XL knikkerbaan.

Knikkerbaan XL

We mogen niet lopen in de knikkerbaan. Dat vind ik niet zo erg want ik hield al nooit van knikkeren. (Ik verloor altijd en dan moest ik huilen. Ik ging liever elastieken, dan raakte ik soms in de knoop, maar dat hoorde bij de leeftijd.) De meiden houden wél van knikkeren en mogen juist daarom nu niet in de gang lopen.

"Nee Annabel, je mag geen wedstrijd voor de buurtcavia's in onze hal organiseren nu."

Dikke stress

Het weekendje weg heeft ons goed gegaan en we leren steeds beter (over)leven in een half huis. Gisteren was er even een opstootje toen de stroom eraf ging en ik de router niet meer opgestart kreeg – twee weken zonder keuken, hoor je niemand over, één avond geen wifi, dikke stress hier – maar verder valt het reuze mee qua onvoorzien.

Lekker wokken met Airfryer!

We hebben tot nu toe één keer patat gehaald. Tot ergernis van Annabel die had bedacht dat we dat wel elke avond konden doen. De andere avonden aten we bij vrienden, bracht mijn moeder iets mee of gebruikte ik de Airfryer. Met die laatste ben ik nog steeds heel blij want ook wokmaaltijden (diepvries) kan je hierin prima klaarmaken. Het geleende butagasstel van de buren hebben we nog niet één keer gebruikt.

Terrazzovloer

Kortom, we kamperen rustig door. En terwijl de meiden ondertussen commentaar leveren op alles wat wij voor de keuken uitzoeken – ik geloof dat ze alleen de magnetron hebben goedgekeurd, de terrazzovloer vinden ze in elk geval heel lelijk – kijken Paul en ik uit naar het moment dat we niet meer onder de douche hoeven af te wassen. Want één ding is zeker, pas als je geen keuken meer hébt besef je hoe vaak je hem eigenlijk gebruikt.

(Onder: foto van de keuken, gemaakt door mijn dochter, bewerkt door mijn broer. Het model is Gino, van terrazzodesign.)

fotokeuken

 

3 Responses to "Dag 16 Knikkerbaan XL & de Airfyer"

 • Granny
  28 januari 2015 - 10:58

  Dat ziet er inmiddels alwel wat anders uit!!

 • Muis
  28 januari 2015 - 16:19

  Wat een mooie foto! En ik vind je vloer wel heel erg mooi. wij hebben een nieuw huis en daar vind ik het niet bij passen, helaas…
  succes met de laatste loodjes

 • Nicky
  30 januari 2015 - 08:00

  Hele mooie foto inderdaad! Ben reuze benieuwd hoe de keuken eruit gaat zien straks.

  Ik heb trouwens ook eindelijk de airfryer besteld en hij komt vandaag binnen, spannend hoor 😉
  In het weekend staat hier dus kip&patat en appelmoes (met grote klodders mayonaise: hoor steeds het liedje van Kinderen voor Kinderen in mijn hoofd 😉 ) op het menu!

Leave a Reply