Daar ben ik nu écht te oud voor!

Soms moet je gewoon toegeven dat je ergens te oud voor bent geworden.

Want ik mag dan zo nu en dan spontaan opduiken op een mokkelforum, het echte hardcore versieren, dat heb ik nu toch wel gehad.

Versieren kost tijd!

Ik merkte het al eerder, dat ik er toch steeds meer moeite mee kreeg. Versieren kost veel tijd en elke keer de creativiteit vinden om de bezigheden buiten de deur met thuis te combineren, daar was ik nu wel klaar mee.

Ook fysiek werd het steeds zwaarder. Er wordt tijdens het versieren echt veel van je gevraagd. Lichamelijk is dat soms gewoon niet vol te houden. Laatst nog, eindigde een avondje versieren met rugpijn en een uitgescheurde doos. Goed, voor de ballen was snel een nieuwe doos gevonden, maar die rugpijn, daar heb ik nog lang last van gehad.

Hij kwam niets te kort

Bovendien begon het mensen op te vallen dat ik vaak ging versieren als mijn man in Rusland zat. Niet zo chique vonden ze en misschien zat daar ook wel iets in. Alhoewel ik best durf te zeggen dat mijn man tijdens al die versier-jaren echt niets tekort is gekomen. Maar goed, dat is een ander verhaal.

Dochter schaamt zich

Nee, het is mooi geweest. Mijn jongste dochter verlaat binnenkort de lagere school en die begint zich er ook een beetje voor te schamen. Hoort ze weer iemand zeggen: "Ik zag dat je moeder gisteravond laat nog stond te versieren." Dat is lastig, dat snap ik. Dus heb ik vandaag officieel mijn versierwerkzaamheden overgedragen. (Ik heb zoveel ervaring, die wil je ook niet zomaar verloren laten gaan). Sinterklaas en de Kerstman werk ik nog even af en dan kap ik ermee.

Glossy-boek

Vervelen zal ik me niet. Want nu jongere moeders mijn versierwerk op school zullen voortzetten heb ik weer meer tijd voor een nieuw project. Er moet een afscheidsboek voor de klas van Annabel komen. En daar ga ik aan mee werken. Een glossy-boek moet het worden, vol mooie foto's en spannende verhalen.

Paparazzi-moeder

Dus promoveer vandaag van versiermoeder E. naar paparazzi-moeder E. en duik ik in de wereld der roddeljournalistiek.

Ligt me vast heel goed. En het mooie is, het is me op het lijf geschreven. Want zeg nou zelf. Voor een goede roddel ben natuurlijk nooit te oud!

One Response to "Daar ben ik nu écht te oud voor!"

  • misssannah
    14 oktober 2016 - 21:26

    🙂 jaja leuke column

Leave a Reply