Daar ben ik weer! (Gastblogger Claire!)

Hi, ik ben Claire. Sinds kort schrijf ik hier een gastblog. Meer over mij lees je hier.


Hello from the other side!

Sorry Sorry Sorry! Ik heb niets meer van me laten horen. Dat was niet de bedoeling. Het idee van een gastblogger is toch dat je er regelmatig iets van kan lezen, is het niet? Maar nu ben ik weer. Met excuses!

Bye Bye Love

Het was een beetje hectisch bij ons thuis. Eerst met Sinterklaas (dat vieren we met de hele familie), toen met Kerst. En ondertussen was er ook weer van alles met onze zoon aan de hand. Zijn verkering is uit en hij heeft hier dagen als een klein kind zitten huilen. Na ruim een week vond ik het welletjes en heb ik hem van de bank afgeschopt.

“Nou mam, dan ga ik maar eens! Sorry dat ik de schuur nog niet heb kunnen schilderen.”

Klusjes doen

“Als je hier blijft rondhangen, kan je wel wat klusjes voor me doen”, zei ik na een dag of wat. “Kan je meteen wat van dat geld terugverdienen dat je aan haar bent kwijtgeraakt!” Vanaf dat moment ging hij met sprongen vooruit. Het heeft hem nog drie dagen gekost om zichzelf bij elkaar te rapen, maar uiteindelijk verdween hij naar zijn kamer in Amsterdam. Het laatste nieuws is dat hij samen met een vriend de bloemetjes ging buitenzetten. Zijn appjes zaten vol spelfouten en werden ‘s nachts om vier uur verstuurd, dus ik neem aan dat hij lol had.

Inmiddels ben ook (weer) op sollicitatiegesprek geweest. En dan nu het goede nieuws! Ik heb de baan!

Nieuwe baan, here I come

Ik begin 1 februari, dus ik heb ook nog twee weken extra vrij straks. Half januari ga ik uit dienst bij mijn huidige werkgever. Ik had eigenlijk gehoopt dat ik meteen weg kon daar, maar omdat er nu twee mensen vertrekken, moet er opeens van alles afgerond en overgedragen worden.

Facebook

Mijn leuke collega is inmiddels weg en ik moet zeggen, ik kom de dagen maar moeilijk door. Andere collega en chef doen alsof ze me negeren maar  houden me ondertussen wel dusdanig goed in de gaten dat ik niet even lekker op Facebook kan uithuilen. Bah.

Fijne jaarwisseling!

Nou ja, mijn nieuwe jaar begint in elk geval goed. Nog wee weken werken en dan een tijdje lekker vrij, daar ga ik goed van genieten. En dan in februari beginnen met mijn nieuwe baan, al met al erg goed nieuws en ik heb er heel veel zin in!

Alvast een fijne jaarwisseling en tot in 2016!

Tagged

One Response to "Daar ben ik weer! (Gastblogger Claire!)"

  • Nyn
    1 januari 2016 - 14:33

    Wat fijn! Ik zat me toch wel te bedenken hoe het nu met je ging. Mooi dat je een nieuwe baan hebt, kun je weer een frisse start maken!

Leave a Reply