Complementair plassen: liever niet!

Weet je waar ik wat van vind? Van urinoirs!

En dan vooral die urinoirs die in gemengde Wc’s hangen. Waarbij je feitelijk als vrouw geen keus hebt: je móet luisteren naar het geklater naast je. Sta jij even je handen te wassen, staat er een meter verderop eentje tegen de wc-pot te swaffelen.

Jan Swaffelaar

Soms zit er dan een klapdeurtje tussen - ook niet genoeg, wat mij betreft - maar ik kom ze ook wel tegen dat er niets tussen zit. Dan staan Jan Swaffelaar en jij feitelijk in dezelfde ruimte te spetteren.

Geen gêne

En het allerergste is nog wel, dat mannen die gene totaal niet lijken te voelen (anders zouden ze wel het gesloten toilet kiezen), en gewoon een leuk praatje beginnen.
Nou weet ik niet hoe dat bij jullie is, maar ik vind dat raar. Een gesprek voeren met een plassende man. Laatste had ik er een, die voelde zich zó vrij dat er nog een wind achteraan kwam. Erg toch?

Preuts

Ik ben misschien een beetje preuts, zelfs thuis hoef ik dat geklater niet te horen, maar ik kan me niet voorstellen dat ik hier als enige tegenaan loop.

Gezeik?

Gemengd toilet: oké. Genderneutraal: helemaal voor. Maar complementair plassen? Nee. Liever niet.

Of vinden jullie dit eh.. gezeik?

Tagged , ,

One Response to "Complementair plassen: liever niet!"

  • Gerda
    29 juli 2017 - 15:13

    Ik zou er ook geen liefhebber van zijn. Gelukkig niet meegemaakt, want de toiletten in de stad zijn voor zover ik weet gewoon nog gescheiden. En als dat toch beslist uniseks moet worden zoals beschreven…eh..bosjes maar weer 😉

Leave a Reply