Candy Crush de snoepjes

Iedereen heeft er wel ééntje in zijn of haar omgeving: een verslaafde Candy Crusher!

Zelf heb ik het ook een tijdje gespeeld. Héérlijk, dat wegknallen van die kleurige snoepjes en het spelen met special effects. En dan: de euforie als je een moeilijk level gehaald hebt, mmm delicous!

Rushen, Russen en Candy Crushen

Maar ik ben er vanaf. Ik ben gestopt. Ik begon last te krijgen van hardnekkige tremor bij het horen van het Candy Crush-deuntje. En ik lag té vaak te loeren 'of ik alweer een leven had'. Het liep uit de hand. Paul is niet gestopt. Hij is nog behoorlijk into Candy Crush. Ik schreef er zelfs een gedicht over op 5 december ('Rushen', 'Russen' en 'Candy Crushen' rijmde zo lekker!) en nog steeds zit hij regelmatig met zijn neus tussen de snoepjes.

Geen leven hebben

Af en toe woedt er een oorlogje via Facebook, want bij Candy Crush kan je zien in welk level je vrienden zich bevinden. Paul kan dan ook flink chagrijnig worden als blijkt dat één van zijn maatjes 'm crushtechnisch voorbij is. Ik heb zelfs het vermoeden dat hij sommige mensen expres geen leventjes meer geeft, gewoon om te narren.

Heb jij ook zo'n addict in je omgeving? Of ben je het zelf? Dan heb ik afgelopen zondag het ultime cadeautje ontdekt! Candy Crush de snoepjes! Te koop bij de snoepwinkel, te bestellen via internet. € 3,- per doosje. Er zijn drie varianten, de 'Jelly Fish', de 'Color Boms' en de 'Fruit Gummies'. De inhoud is niet heel bijzonder aldus de snoep-experts Liz en Bel (winegums en spikkelchocolaatjes à la tumtum-mix), maar de doosjes maken veel goed.

Candy Crush de snoepjes

Leuk voor Vaderdag, Moederdag of de dag waarop je partner zijn smartphone door het raam smijt omdat hij of zij 'dat klotelevel' weer niet heeft gehaald!

candy3candy2candy1candy4

6 Responses to "Candy Crush de snoepjes"

 • Eline
  8 april 2014 - 11:49

  O leuk! Ga ik een keer aan mijn moeder geven! Die is helemaal addict!

 • Tanja
  9 april 2014 - 00:48

  Wat grappig, leuk voor een kleine attentie waar over na gedacht is 🙂 Daar hou ik wel van 😉

 • Suze
  9 april 2014 - 17:54

  Dus al die verzoeken die ik krijg via Facebook zijn van Paul.
  Ik heb hem net weer een paar levens gestuurd, dus hij kan weer aan de slag.

  • esther
   9 april 2014 - 19:23

   Hahaha Suze, jij hebt ‘m door! 🙂

 • gerard bakker
  27 november 2016 - 11:52

  Lijkt me een leuk cadeautje! Maar waar is dit in Nederland te koop? Ik heb het nu namelijk alleen nog maar zien staan op de Amerikaanse Amazon website.

  • Esther Vuijsters
   27 november 2016 - 14:01

   Deze post is al van best lang geleden. Destijds bij jamin te koop

Leave a Reply