Cadeautjes van vroeger: de snorfiets

"Throwback Thursday. Het patina van de tijd ligt over de foto's, de verhalen en cadeautjes van vroeger. Weet jij het nog?"

Háár meest bijzondere cadeautje is … een snorfiets!

"Wat een toestand", mailt Miranda me. "Eerst alle kasten overhoop gehaald, toen de zolder. Ik vond van alles terug, behalve die ene foto van mezelf en mijn Citta. Ik kwam nog wel ergens een jarige foto tegen met een hele grote taart, maar ja, die had je al gehad. En echt bijzonder was hij ook niet. Afijn, ik naar mijn moeder maar die kon die foto ook niet meer vinden en uiteindelijk was de hele familie voor mij opzoek."

brommer

Opgevoerd natuurlijk

"Uiteindelijk vonden we (een afdruk van) de foto. Bij mijn broer. Zie je me lachen? Man, wat was ik trots op mijn snorfiets. Ja, het was een snorfiets, hij ging 25 km/pu, althans, dat stond in de papieren. Hij was natuurlijk opgevoerd. Vlíegend ging ik over de drempels. Ben eens halverwege de rit m'n vriendje verloren. 'Wat gaan we ineens hard' dacht ik nog. Ik kwam er pas na een paar minuten achter. Hij had een gat in zijn net nieuwe G-Star, weet ik nog."

Oproep!

Voor mijn rubriek Throwback Thursday ben ik op zoek naar cadeautjes van vroeger. Foto’s waar jíj op staat mét een bijzonder cadeau.

Wil je meedoen? Super! Mail dan gauw een foto naar info@esthervuijsters.nl en voeg een (kort) verhaaltje over je bijzondere cadeau bij. Wie weet zie jij jezelf straks terug in de categorie ‘cadeautjes van vroeger’.

5 Responses to "Cadeautjes van vroeger: de snorfiets"

 • Moeke
  6 februari 2014 - 09:46

  O geweldig. leuk verhaal ook. hihi je vriendje verloren.:-)

 • Tanja
  6 februari 2014 - 11:22

  Ik ken het gevoel van trots! Ik ben dan wel geen vriendje verloren, integendeel, hij heeft me eens gered. Ik ging overmoedig een kruising in terwijl hij achterop zat. Normaal ging dat goed maar nu kwamen er van alle kanten auto’s aan 🙁 Met zijn lange benen ging hij staan en tilde de achterkant van mijn brommer op. Op het achterwiel zat de aandrijving dus ik stond direct stil .Pfffffffffffffff, dat ging maar net goed. Daarna heeft hij nooit meer bij me achterop gezeten, raar he?

 • Jelte
  6 februari 2014 - 11:44

  Leuke rubriek! Benieuwd naar de volgende!

 • Miran
  6 februari 2014 - 11:45

  Oh wat sta ik er mooi op he?! Wat was ik blij! 16 jaar worden en zo mooi cadeau! Mijn nichtje was ook zo gelukkig voor mij! Wat stralen we he?! Lief!

 • Kdb
  6 februari 2014 - 17:50

  Wat leuk dit! 🙂

Leave a Reply