Over cadeauspotters en koffie-bitches

Ik weet niet hoe bij jullie is, maar ik ben inmiddels aardig in kerstemming.

Dat mag ook wel want ik lijk The Twelve Days of Christmas wel! Zo heb ik de afgelopen tijd 8 kerstbomen opgezet, 7 stalletjes ingericht, 6 nieuwe kunstbomen naar de schoolzolder versleept, 5 keer Kerst met Linus gekeken, 4 keer geroepen dat ze niet alle kransjes moesten opeten, 3 keer onze favoriete kerst-cd gedraaid, 2 pogingen gedaan een menu samen te stellen en 1 keer heel hard tegen de kinderen geroepen ‘dat Kerst me op deze manier gestolen kon worden’. Dat laatste was natuurlijk niet bepaald kerstig, maar daarna gedroegen ze zich zó engelachtig dat het toch weer een soort van heilige avond werd.

Ho-Ho-Hoog kerstgehalte

Ook in mijn mailbox is het Kerst. Nou krijg ik sowieso de laatste tijd veel mail met uitnodigingen voor evenementen, shows en spullen om te testen, maar zo in december heeft ongeveer elk bericht een rood-met-wit randje. Het ‘Ho-Ho-Ho’ knalt er vanaf! Kerstshoppen in Londen, schaatsen tussen de Dickensfiguren, nieuw kerstspel voor de iPad* en wat te denken van de nieuwe cd met kerstsmartlappen! Nee, daar zaten we op te wachten!

Cadeautspotters

Ook de mails met cadeautips stromen binnen. En ja, daar zitten vaak erg leuke sites en goede tips tussen. Wat dacht je van Metdehand.nl een online comminuty voor crafters en designers waar je niet alleen prachtige handgemaakte kerstartikelen, maar ook complete ‘knutselpakketen’ om zelf aan de slag te gaan kan bestellen. En, mijn persoonlijke favoriet: Milledoni.nl  een site met veel (cadeau) ideeën ontdekt door cadeauspotters! Van Campari-engel tot uitvouwbare kerststal!

bitch

Heb ik weer!

En over cadeauspotters gesproken, de origineelste mail kreeg ik van ninee.nl die me attendeerde op de mogelijkheid om design wandelstokken te bestellen. Toegeven, ze zien er prachtig uit en ze beslist hip, maar misschien moet ik toch iets minder vaak de tag 40+ gebruiken. O, en dan dat persbericht over die nieuwe leuke koffiekopjes van Keith Brymer. Stond één woord op, per kopje. En wat kreeg ik: bitch! Misschien meteen een goed nieuwjaar voornemen: iets aan mijn online image doen!

Laten we zingen

Afijn, je leest het. Ik ben er maar druk mee. Met het bijhouden van al die mails, kijken of er iets leuks bij zit om over te bloggen en me ondertussen druk te maken over wat ik als voorgerecht voor eerste Kerstdag zal gaan maken. Mochten jullie nou nog niet zo in de kerststemming zijn, luister dan eens dit superleuke liedje van het Groninger kinder- en jeugdkoor!

Leuk? Download hun cd en steun het goede doel. Krijg je er een gratis kerstgevoel bij!

* A Christmas Carol van Big Fish, erg leuk zoekspel!

10 Responses to "Over cadeauspotters en koffie-bitches"

 • Barbara
  17 december 2013 - 10:05

  Heeee die CD lijkt me leuk. Klinkt super goed, waar kan ik die bestellen?

  • esther
   17 december 2013 - 10:15

   Hm. Staat dat er niet bij? Ik vraag het na!

 • Barbara
  17 december 2013 - 10:16

  Oh is mijn reactie nu weg dan ineens? Mooi is dat :-). Vind dat liedje nl zo super leuk. Maar kan niet vinden waar ik hem kan bestellen. Heb je ergens een link misschien? Plaats ik hem ook meteen even op FB.

 • Barbara
  17 december 2013 - 10:17

  Oh mijn reactie staat er nu ineens weer wel. Pfffff gaat lekker met me vanochtend hahahaha.

 • esther
  17 december 2013 - 10:17

  Nee hoor, ik moest hem modereren! Ik vraag het na.

 • Groninger Kinder- en Jeugdkoor
  17 december 2013 - 12:57

  Wat leuk dat er enthousiaste reacties zijn!

  De single is digitaal te vinden op iTunes, Google Play en Spotify.

  Groninger Kinder- en Jeugdkoor: Bijna Kerstfeest.
  Geschreven door Tjibbe Veldkamp (www.tjibbeveldkamp.nl) en Christiaan Coenraads (www.hetwoestewoud.nl).

  En voor de Noorderlingen: de cd-single met een fraai hoesje is exclusief te koop bij Plato, Ebbingestraat 41 te Groningen.

 • Groninger Kinder- en Jeugdkoor
  17 december 2013 - 13:17

  Alle info en de juiste links staan ook op onze site: http://www.gkjk.nl/index.php/actueel/48-opname.

  Prettige kerstdagen voor alle lezers en luisteraars!

 • Federica
  17 december 2013 - 13:37

  Hoi Esther,

  Wat onwijs leuk dat Milledoni een van je favo cadeau-websites is! Ik ben vereerd 🙂
  ciao,
  federica

 • Tanja
  19 december 2013 - 07:37

  Weer een heel druk, druk Esther blogje 🙂 Over cijfertjes, aanbiedingen en mooie muziek. Maar ook grappig dat kopje en dat je nu aan je online image wil gaan werken. 😉 Als ik zo’n kopje had wist ik al wie ik er koffie in zou geven 😛 Uhhhhhhhhhhh ikzelf drink geen koffie hahaha Heel leuk lied en video van de Groninger kinder- en jeugdkoor! raar sneeuwt het ook op zag ik 😉

 • Tanja
  19 december 2013 - 07:40

  raar=daar

Leave a Reply