Boekenbakker Lizzy

Het is zover, de acht finalisten zijn bekend!

Op www.boekenbakkers.nl vind je het bewijs: het boek van 'Team Lizzy' - De Verloren verhalen - is af! Afgelopen zondag zond RTL de halve finale uit (zag je haar? Wat deed ze het goed he?!) en vanaf nu zie je elk weekend één van de acht finalisten bij RTL Telekids. Lizzy's uitzending is op zondag 13 oktober maar er kan vanaf NU al op mijn dochter gestemd worden.

De verloren verhalen_omslagmini

Grande finale!

26 oktober wordt de finale uitgezonden. Ik barst van trots natuurlijk dat ze zover is gekomen! Liz zelf is uiteraard erg zenuwachtig. Want dat haar bóek supercool geworden is, daar twijfelt ze niet aan - spannend verhaal, vette illustraties - maar wat moet ze die dag nou áán? Helpen jullie haar de zenuwen te overwinnen? Stem dan hier op De Verloren Verhalen.

8 Responses to "Boekenbakker Lizzy"

 • Christina (chrisy1972)
  24 september 2013 - 08:49

  Wauw, gefeliciteerd! Wat een mooie prestatie en dat vraagt gewoon om een middagje shoppen met mama voor een mooie flitsende outfit!

 • Astrid1975
  24 september 2013 - 09:29

  Zojuist gestemd hoor, nu flink duimen voor de overwinning!
  Supergoed dat Lizzy één van de finalisten is!

 • Danielle
  24 september 2013 - 11:45

  dat ziet er gaaf uit ik ga 26 oktober zeker kijken

 • Dees81
  24 september 2013 - 18:33

  Gestemd! Succes, hoop dat Lizzy wint!

 • Pantervrouw
  24 september 2013 - 19:26

  Wauw die trailer, wat doet ze dat ontzettend goed!! Ze weet het heel aantrekkelijk uit te leggen, ik word er zo nieuwsgierig van! En die titel!!! Ik ga stemmen hoor, had ik volgens mij ook al gedaan, maar dan kan het vast nog wel een keer. Dat belooft nog wat zeg.

  Ja natuurlijk ben jij een supertrotse moeder!! haha wat moet ze aan 🙂

 • Pantervrouw
  24 september 2013 - 19:48

  Oh ging het nog bijna mis, ik moest me aanmelden en daarna op de pagina stemmen, maar dat laatste had ik bijna gemist. Omdat ik daar al op geklikt had. Daarom vermeld ik het hier maar even.

 • Tanja H.
  25 september 2013 - 00:18

  Gestemd, gedeeld en duim voor haar! Zijzelf is ook super cool in de trailer! Van wie heeft ze het?
  P.s. !3 oktober, de uitzending bij RTL Telekids, is de verjaardag van mijn lief 🙂 Samen een feestje!!! Moet ik eigenlijk ook maar wat nieuws aan 😛

 • Cynthia
  25 september 2013 - 11:37

  Gestemd! Ik vind het zo knap van Lizzy. Knap wat ze heeft verzonnen en knap hoe ze het weet te vertellen en knap dat ze al zover is gekomen. Had ik al gezegd dat ik het knap vind 😉 Kan me voorstellen dat je heeeeel trots op haar bent.

Leave a Reply