Begin Gemist van KPN – Advertorial –

“Toe mam, nog één hoofdstukje! Alsjeblieft… Het is zó spannend!”

Voor zo’n smeekbede ben ik natuurlijk niet ongevoelig. En het ís ook spannend, samen in bed De Vijf lezen. Maar het journaal is óók spannend. En dat ga ik nu wéér missen. Dan hebben we straks al voorlezend ‘Het mysterie van de luchtpiraten’ opgelost, maar dan heb ík weer het laatste nieuws over Nigeria gemist. Wat nu?

Voorlezen of TV kijken?

Dat ik niet de enige ben met dit probleem is me onderhand wel duidelijk. Onlangs nog, las ik over een onderzoek in opdracht van KPN. Hieruit blijkt dat voorlezen  nog immer populair is. Dat is goed nieuws! Minder goed nieuws is echter dat 20% van de ouders het tijdstip van voorlezen laat afhangen van hun favoriete programma op TV. Er worden zelfs verhaaltjes inkort. Oeps. Schuldig!

Begin Gemist

Bij KPN hebben ze daar nu iets op gevonden! Begin Gemist,’ waarbij het niet langer óf óf is, maar én én. Bij KPN kunnen Interactieve TV klanten met Begin Gemist namelijk direct teruggaan naar het begin van hun favoriete programma. Handig dus als je ‘nog één hoofdstukje’ moet lezen vóór het mysterie is opgelost!

Al 2,5 miljoen keer gebruikt!

Sinds de introductie is ‘Begin Gemist’ al bijna 2,5 miljoen keer gebruikt en dat verbaast me niets. De service lijkt me niet alleen handig met voorlezen, maar voorkomt ook trauma’s bij oudere kinderen als er op TV een seriemoordenaar aan het werk is, terwijl er nog een tiener rondloopt. En wat te denken van die fijne weekendfilms waarbij je vooral het begin niet wilt missen?! Juist dan moet er altijd nog van alles, is mijn ervaring.

“Sinds ik Begin Gemist heb, heb ik nog geen begin gemist!” (reactie op internet)

Goed. Ik heb de inschrijfformulieren inmiddels binnen. Voor mij geen half journaal en onopgeloste moordzaken meer. Ik ga voor én én. Voor De Vijf en het mysterie van de luchtpiraten en voor De Wereld Draait Door. Snel invullen dan maar.

Maar eerst nog één hoofdstukje voorlezen.

kpn

 

9 Responses to "Begin Gemist van KPN – Advertorial –"

 • Moi
  22 mei 2014 - 14:39

  Sorry, maar wat een kul zeg…DVD recorder of Video recorder instellen en je mist ook je programma’s niet. En dat kost je tenminste geen extra geld, want de meesten hebben zo’n apparaat.

 • Jelte
  22 mei 2014 - 14:44

  Ik heb dat! Ik vind het superhandig. Maar ik heb dan ook geen DVD of ander apparaat wat kan opnemen 🙂

 • Jelte
  22 mei 2014 - 14:44

  De Vijf las ik vroeger ook trouwens!!! leuk!

 • Miran
  22 mei 2014 - 14:50

  Handy! En echt, tegenwoordig hoef je echt nix meer te missen en ook zelf nergens meer aan te denken! Ik vergeet namelijk altijd ff iets op te nemen. En elke avond moet ik nu ergens halverwege instappen.

 • Linda van der Klooster
  22 mei 2014 - 15:02

  De Vijf! Leuk!

 • esther
  22 mei 2014 - 15:06

  Het zijn vaak de dingen die ik niet echt ga opnemen, zoals journaal maar ook spannende series. Dan neem ik me voor: dat ga ik kijken, dan moet er nog van alles en dan mis ik het begin. Het lijkt mij een uitkomst!

 • esther
  22 mei 2014 - 15:07

  Ja, leuk he? De vijf! Mijn moeder heeft ze allemaal bewaard, wij hebben er al wel twintig gelezen denk ik 🙂

 • Marijke
  22 mei 2014 - 16:45

  Wat dacht je van gewoon je tv op pauze zetten??

  • Monique
   24 mei 2014 - 09:48

   Marijke, volgens mij is het idee van ‘begin gemist’ juist dat je op ieder moment kunt terugspoelen naar het begin, dus ook als je bijvoorbeeld te laat thuis bent. Dan ben je namelijk niet in de gelegenheid geweest om je TV op pauze te zetten, en heb je dus het begin gemist …..

Leave a Reply