Annabel doet de regendans – spon –


Of ik de Raindance Select van Hansgrohe eens wilde proberen. En of ik daar dan misschien over zou willen bloggen. Natuurlijk! Ik trek mijn kleren vast uit.

Maar dit keer hoefde ik niet veel te doen. De doos was nog niet binnen, of Annabel had al een plannetje bedacht. Ze ging een filmpje maken van parkiet Coco onder de douche. Het leverde een leuke blog - met filmpje - op. En scroll je na het kijken nog even naar beneden, dan kan je meedoen aan een Kerstactie: win ook zo'n heerlijke regendouche van Hansgrohe.

Regendans

Het was een goed idee, om een filmpje te maken. Annabel is dol op filmpjes maken en Parkiet Coco is dol op badderen. Coco houdt van zachte warme druppeltjes, precies zoals de regendouche van Hansgrohe ze volgens de verpakking kan geven.

In onderbroek en mét parkiet

Persoonlijk hou ik daar ook wel van, en de whirlstraal (soort massage) wilde ik zelf ook graag uitproberen, maar ik moet dus even wachten op Annabel. Die heeft inmiddels haar vader zover dat hij de douchekop gaat installeren. In onderbroek en met parkiet staat ze ernaast te dansen.

coco1

"An! Niet de massagestraal op de parkiet richten he!"

Als Paul de douche geïnstalleerd heeft (supermakkelijk, aldus de klusser hier in huis) gaat Annabel aan de slag. Het is heel lang stil boven. Op het geklater van de douche na, hoor ik niets. Voor de zekerheid roep ik nog even: “Niet de massagestraal op de parkiet richten!” Ik krijg geen antwoord.

Filmpje!

Na een half uur ga ik toch maar eens kijken. Ik tref Annabel aan met een handdoek op schoot. Het kuifje van Coco steekt nat boven de handdoek uit. De iPod ligt naast haar in de wasbak. Het filmpje is af, zegt ze.

Nu mag ik!

“Zo”, zeg ik, “en mag ik dan nu even mijn haar wassen?” “Nee!” Roept Annabel geschrokken. “Nu ga ik douchen, ik ben helemaal lekker gemaakt door Coco.”

"Nu ga ik douchen mama, moest jij niet een blog schrijven?"

Ze geeft me haar iPod en zet de parkiet op mijn schouder. “Hier, zet jij dat filmpje maar op je blog. En zet maar dat onze nieuwe douche van Hansgrohe heel fijn is!”


Win er ook een!

Een succes dus, die nieuwe douchekop. Eenvoudig te installeren, drie standen – Rain, RainAir en Whirl – en door het wisselknopje bijzonder handig in het gebruik. En het mooiste, omdat het bijna Kerst is mag ik van Hansgrohe twee van die superdeluxe apparaten t.w.v. € 106,95 weggeven!

Dus?
Stuur me een mail en vertel wie jij er mee blij wil maken. Je huisdier? Je man? Of die vriendin met nieuwe badkamer? Ik hoor het graag. Inzenden kan tot maandag 21 december 2015.

Dank je wel
Dank je wel Hansgrohe voor het beschikbaar stellen van drie raindancers voor mijn blog. (Ook namens Coco!)

Tagged , ,

3 Responses to "Annabel doet de regendans – spon –"

 • Eline
  14 december 2015 - 08:41

  Leuk zeg! Dat filmpje is top. Ik ga mailen.

 • Lisette Kleiweg
  14 december 2015 - 09:28

  Wat lief, je ziet Coco genieten van het lauwe water, ik douche mijn parkieten met een plantenspuit vanwege de katten maar dit is veel fijner voor ze !
  Ik ga ook een kansje wagen via de mail, groetjes uit Rotterdam !

 • Yvonne
  14 december 2015 - 10:24

  Om mijn man mee te verrassen hij wil al heel lang een regendouche. En vooral als deze van Hansgrohe zo makkelijk te instaleren is, loten wij graag mee! Spannend!

Leave a Reply