And the winner is…..

Zo zeg, dat was gezellig gisteravond.

Lekker met een vriendin in de tuin, vuurhaardje aan, bubbels erbij, compleet vakantiegevoel. Hollands op zijn Heerlijkst. Maar goed, daardoor ben ik nu dus wel een beetje laat (en een beetje duf) dus ik houd het simpel vandaag. We doen gewoon weer good old verrassingsvrijdag!

Gisteren ontving ik een (sample) van een smartphone case van Eastpak (je weet wel, van die stoere rugtassen!). Die case was bedoeld voor mijn vakantie zodat, onder het motto ‘verover de (stads)jungle in stijl’, heel Frankrijk aan mijn voeten zou liggen. Nou ja, voor Frankrijk kwam hij te laat, dus ga ik nu maar proberen mijn woonplaats ermee te veroveren. Hij is in 'Pink me up' roze, en hij kan een stootje hebben, dus eerlijk is eerlijk, het is echt wat voor mij.

Afijn, die smartphone case bracht me op een idee. Ik heb nog een case voor de Iphone 5 uit de Oililycollectie die ik – onder het motto – dress up your phone and smile – weg mag geven. Heb ik al eens eerder gedaan en toen was er veel belangstelling voor! Leuk om te krijgen, nog leuker om cadeau te doen.

olilily

Wat moet je doen? Vertel bij de reacties of jij wel eens iets heb gewonnen, iets via internet, of kookboeken net als ik via de Postcodeloterij. En vertel  dan ook even of je daar blij mee was. Ik hoor het graag!

Meedoen kan vandaag én morgen. Zo. Dan ga ik nu even op de bank met een kopje thee. Pfff.

Meer lezen? Op Vrouwonline.nl staat een blog klaar over het gezellige onderwerp.... budgetbegraven!

22 Responses to "And the winner is….."

 • Zusjesk
  23 augustus 2013 - 12:06

  Het blijst (is dat een woord?) was ik met de dvd-serie van André van Duin, fantastische prijs van de Vriendenloterij. Op de laatste Koninginnedag heb ik de set verkocht voor 15€, yeah. Dat was me nog eens een prijs 🙂
  Ik hoop nog steeds op een prijs groot genoeg om een handwerkwerkwinkel annex koffie/thee cafeetje te beginnen… Ik blijf hopen!

  Helaas heb ik geen Iphone5 en gaat ie er hoogstwaarschijnlijk ook niet komen 🙁 kun je die erbij winnen? 😉

  • esther
   23 augustus 2013 - 12:50

   Als ik hem eerst zelf win 🙂 O nee, dan hou ik hem natuurlijk. Als ik er twee win dan.

 • Anne
  23 augustus 2013 - 12:23

  ja, ik heb ooit wel eens iets gewonnen, een zwart shirtje van het merk Morgan de toi (zou het nog bestaan?). Het was een prijsvraag uit mijn schoolagenda: verzin een slagzin. Uren over nagedacht, het dilemma uiteindelijk met mijn broertje gedeeld, die binnen een minuut een prachtige slagzin verzon. Ingestuurd, en het shirtje gewonnen. Met veel (gedeelde) trots gedragen.

  En de ijsprijs natuurlijk, of nou ja, mijn ouders wonnen het ijs, wij mochten de smaak uitzoeken. Nostalgie!

  • esther
   23 augustus 2013 - 12:51

   Doet me denken aan een kussentje dat ik ooit eens won van Madonna, met de slagzin: “Madonna is voor mij te gek, volgens mijn vader heeft ze een grote bek en mijn broertje gaat over zijn nek!” Hahahaha

   • Anne
    23 augustus 2013 - 17:18

    Zoveel waarheden verwerkt in één zin is ook bewonderenswaardig, haha.

    De betreffende slagzin was in dit geval: Morgan de toi, c’est moi!

 • gina
  23 augustus 2013 - 12:27

  Ik heb een mini iPad gewonnen en ik ben er heeeeeeel erg blij mee!.
  En ik ben ook nog eens een Oililymeisje van 57 jaar 😉

  • esther
   23 augustus 2013 - 12:50

   Voor Oilily ben je nooit te oud 🙂

 • Mamaartje
  23 augustus 2013 - 13:07

  Ik heb een keer bijijijijijijna €5000,- gewonnen… Met zo’n vakantie kraslot. Helaas misten we het laatste symbooltje voor die klapper van €5000,-
  Als kind wel een keer een walkman gewonnen bij een radio programma! Tróts dat ik was!

 • suus uit frankrijk
  23 augustus 2013 - 13:18

  nooit wat anders gewonnen dan hier het ritsarmbandje!
  maar goed, ik troost me met t franse gezegde:malheureux en jeu,heureux en amour!!want daar heb ik erg geluk mee gehad.

 • Suus
  23 augustus 2013 - 13:19

  Nee nog nooit een echte prijs, maar ja dit is de eerste keer dat ik meedoe aan een prijsvraagj 🙂

 • Bajoena
  23 augustus 2013 - 15:12

  Ik win regelmatig wat, wat het leukst was kan ik niet zo zeer aangeven,
  wat echt een belevenis was was de 3 minuten gratis winkelen in de AH,
  maar een overnachting IN de Lineaus hof was ook geweldig, wie slaap ter nou in een pretpark??!?? (al kwam er door de warmte niet veel van slapen)
  Maar ook heel gaaf was het boek dat ik won over St. Petersburg met een flyer erin met een prijsvraag waarbij de hoofdprijs 5 dagen st. Petersburg geheel verzorgd was, en laat ik nou de mazzel hebben dat ik ook die reis won…….
  Maar alle prijzen zijn leuk, vooral als ik ze met anderen kan delen!

  Met bingo heb ik nou nooit geluk, maar dat geeft natuurlijk niks, dat doe ik gewoon 2 keer per jaar gewoon omdat ik het zo ontzettend leuk vindt!

 • Hood
  23 augustus 2013 - 15:43

  Ik heb zeker een keer iets heel cools gewonnen. Als kleine jongen werkte ik mij net na oud en nieuw ieder jaar met m’n vriendjes uit de buurt in het zweet om kerstbomen te verzamelen. In de bittere kou sleepten wij stapels uitgevallen en afgedankte naaldbomen door de vuurwerkresten om vervolgens bij een verzamelpunt voor iedere boom een welverdiend lootje te ontvangen. Aan het eind van de week werd een avond georganiseerd waarop de enorme stapel verzamelde kerstbomen in een prachtig vreugdevuur werd omgetoverd. In mijn zak had ik een flinke stapel lootjes voor de hierop volgende bingo. Naarmate de avond vorderde begon ik echter ongerust te worden. Er waren al heel wat prijzen gevallen en ik had nog altijd niets gewonnen. Tot er – eindelijk – een prijs op een van m’n lootjes was gevallen. Het harde werken zou niet voor niets zijn geweest! Ik werd aarzelend gefeliciteerd door de omroeper toen ik m’n prijs kreeg en m’n vriendjes lachten me stilletjes uit. Ik was dan ook niet zo blij met m’n plastic poppen verzorgingsset (inclusief melkfles met ‘echte’ melk)….

 • KarenH
  23 augustus 2013 - 16:44

  Ooit als kind een ponyrit gewonnen en een keer een rubberen opblaasboot. Daar hebben we nog jaren plezier van gehad :). Als volwassene volgens mij geen deuk, maar dat komt ook omdat ik nooit ergens aan meedoe…

  Heb een Iphone 4, dus je mag er iemand anders blij mee maken.

  Bijgelezen en genoten van je vakantieverslag!

 • Mevrouw H.
  23 augustus 2013 - 17:56

  Laatst kreeg ik een sms van de Staatsloterij ‘u heeft een prijs gewonnen, ga naar de site om met uw lotnummer te kijken hoeveel u heeft gewonnen’. Ik begon te fantaseren over al wat ik met dat gewonnen geld zou kunnen doen en er kwamen nogal wat wensen voorbij in m’n gedachten. Je begrijpt, ik wist niet hoe snel ik naar een locatie mét bereik moest gaan want in m’n bootje op de plassen kon ik niet inloggen. Boottochtje wat ingekort, snel naar huis en met een vol verwachting kloppend hart ingelogd op de site van de Staatsloterij. Lotnummer bij de hand en vol spanning toetste ik de cijfers in … Hoera!! Ik had 5 euro gewonnen!
  Gelukkig in het spel? Niet zo dus. Ik ga er vanuit dat ik binnen afzienbare tijd wel heel gelukkig in de liefde ga worden 🙂

 • Pantervrouw
  23 augustus 2013 - 18:24

  Als kind heb ik een keer meegedaan met zo’n ballonnenwedstrijd met een kaartje eraan (terugsturen door de vinders en ballon die langste reis had gemaakt won) en toen won ik stiften. Vond ik super!
  Paar jaar geleden won ik een paar duizend euro met een staatslot, heb ik mijn studieschuld mee afbetaald, dat was zo’n ontzettend gaaf en opluchtend gevoel om daar vanaf te zijn!

  En ik heb een vroege versie van Esthers manuscript gewonnen, paar jaar geleden, met een verzameling van de leukste blogs, wat heel leuk was om weer te lezen.

  Ook de afgelopen 2 jaar verschillende boeken gewonnen, en ik ben verslaafd aan lezen, dus dat was heerlijk.

  En deze week hier de afgelopen Verrassings Vrijdag gewonnen!! Weet nog niet wat ik heb gewonnen want het is nog onderweg. Maar vind het idee alvast heel erg leuk 🙂

  Ik heb geen Iphone, dus reageer zonder mee te willen dingen.

  Het leuke van iets winnen vind ik dat ongeacht wat het is, het is alvast een leuke verrassing en het is onverwacht, zomaar iets dat op je pad komt. Daar word ik blij van.

  • esther
   23 augustus 2013 - 21:53

   Ellen! Als het is krijg je morgen post!!!

 • ha es
  23 augustus 2013 - 20:05

  Ik won ook een kookboek! Maar mijn vrouw ging er mee lopen (waarheen?) i.p.v. koken. Ben overigens blij dat jij Esther Vuysters bent en niet Graham Norton, met dit verhaal had ik de stoel niet overleefd.

  • esther
   23 augustus 2013 - 21:54

   Grapjas!!!

 • sonja
  23 augustus 2013 - 22:17

  Ik heb in juni een scheersysteem bij miss perfect gewonnen, waar jij ook een column hebt. Alleen heb ik tot op heden nooit iets ontvangen. Heb al een paar keer een mail gestuurd maar er wordt niet gereageerd.
  Dus ik ben wel een beetje teleurgesteld in mijn prijs die ik dus niet heb.
  En de ijsprijs ging ook net 1 cijfertje aan mijn neus voorbij.
  Dus helaas geen prijzen hier.

 • Granny
  23 augustus 2013 - 23:03

  Grappig….gisteren, donderdag had ik, granny, het er met Lizzy over dat ik ” vroeger” Oilily droeg. Dat er nog Oililyschoenen op zolder staan

 • Bettie
  24 augustus 2013 - 02:03

  Ha, als kind van twaalf won ik ooit een rollade. Een rollade! Oh wat vond ik dat erg, de hoofdprijs was nl. een tent en die wilde ik zo graag winnen. Gelukkig betaalde mijn moeder mij de prijs van de rollade, maar ik weet nog zo goed hoe ik er van baalde. Het is inmiddels 50 jaar geleden, maar ik kan nog steeds de teleurstelling voelen!

 • Tanja.h
  24 augustus 2013 - 12:48

  Ik won als kind een wedstrijd van uhu plakstiften, en trots dat ik was! De prijs was een bouwplaat vaneen molen die ik met veel moeite in elkaar kreeg.
  Een keer won ik een receptenwedstijd, 500 euri, te besteden bij een online winkel. Daar kocht ik mijn roker van, en verder allemaal gereedschap voor manlief 🙂
  En laatst een …….kookboek. Jawel, bij de postcodeloterij 🙂 De zilveren lepel, voor dat boek heb je krachttraining nodig 😉

Leave a Reply