Alles klopte gisteren!

Alles klopte.

De trein ging als een trein (ook wel eens fijn!). Ik kon zo doorlopen richting Metro, naast het pand waar ik moest zijn voor mijn mondeling NIMA-examen zat een gezellig koffietentje waar ik nog even een kopje koffie kon drinken. Alles klopte. Zelfs de tot op het bot gekneusde teen die ik met veel moeite in mijn pump had gewrongen, klopte (behoorlijk!). Zij het om een andere reden.

Geen ccommentaar

Maar die teen was ik al snel vergeten en ik hoefde er zeker niet op te lopen. Ik zat lekker in mijn verhaal. Ik werd niet onderbroken en ik kreeg geen commentaar op mijn plan. Het criteriumgerichte interview na afloop was ontspannen en ik was dan ook niet echt verbaasd dat ik examen goed had doorstaan. (Niet dat ik de puntentelling begreep, maar goed, het was dan ook geen examen wiskunde en bovendien had ik de hoogte score van de dag werd me medegedeeld, dat leek me toch goed nieuws.) Geslaagd dus, mooi man!

ff wachten ...

De uitslag van mijn schriftelijk examen is er nog niet. Daar mag ik nog fijn even vier weken op wachten. Maar dat wachten is lijdzaam, ik hoef er niets voor te doen. En zo heb ik vandaag opeens een echte, onvervalste vrije dag te pakken. Een dag waarop ik niet hoef te studeren, niet aan een plan hoeft te werken en geen mondeling hoeft voor te bereiden. Jullie hebben geen idee hoe lekker dat voelt. Alsof ik na een dag rondlopen met een verschrikkelijk knellende BH, deze uit kan trekken. Maar dan beter.

Woekerende nota's

Ik heb al gesport – het gaat goed met mijn nieuwe project ‘verminder je omvang, vergroot je uitstraling’ en sta op het punt de administratie te gaan doen. Die heeft zich de afgelopen weken een beetje opgehoopt en woekert thans de gehele kast door. Tijd om daar de bezem door te halen.

Niet vullen

Maar goed, dat is een uurtje werk. En dan ben ik daar ook weer mee klaar. Dan is er nog de rest van de dag. Die ga ik vandaag eens vullen met … Nee. Weet je wat. Die ga ik vandaag eens helemaal niet vullen!

Ik laat hem lekker leeg.

Tagged , ,

Leave a Reply