Achter de wolken …

Het was een beetje een rare week.

Veel afspraken, dingen die anders liepen dan gepland en tussen de bedrijven door slaagde ik er ook nog in om mezelf buiten te sluiten. Niet zo handig als de buren niet thuis zijn en je man in Rusland zit. Gelukkig was mijn schoonvader lief en kwam hij – als een koene ridder – zijn schoondochter redden! Leve de reservesleutel!

Whisky in the jar

Ik was veel onderweg. Ik sprak op school over Annabel, tekende papieren om haar haar te laten testen. Iets waar ik lang tegenop heb gezien maar wat nu wel goed voelt. Ik sprak met nieuwe opdrachtgevers. Eén opdracht – die eigenlijk alle helemaal rond was – ging niet door en daar baalde ik stevig van. Op Facebook postte ik heel stoer een foto van een fles whisky - Kut Kut Cuttysark - maar ik ben al bijna een maand behoorlijk streng aan het lijnen en ik drink daarbij helemaal niet. (Wat ik dan wel weer behoorlijk godess vind van mezelf!)

What's app

Ook keken we naar de zonsverduistering – waar weinig, zeg maar niets, van te zien was omdat het nogal bewolkt was – en ik voerde een gesprek met mijn broer via Whats app over de tegenvallende resultaten, waarna we beiden erg moesten lachen. Altijd leuk, lachen om je eigen grappen.

zonsverduistering

Testing Testing

En tenslotte arriveerde er gisteravond een pakket, behorende bij een opdracht die wél doorgaat en waar vooral de meiden héél erg blij van worden. Ze zijn al de hele ochtend aan het ‘testen’ en ik hoor ze niet klagen. Wordt vervolgd dus, maar nu eerst boodschappen doen en Annabel invlechten voor de turnwedstrijd van vanmiddag.

2021

Het regent, het is druilerig, maar troost je, achter de wolken schijnt de zon. Tenzij er natuurlijk sprake is van een zonsverduistering. Dan schijnt er géén zon achter de wolken. Maar dat komt gelukkig niet zo vaak voor. Tot 2021 zijn we safe.

Fijn weekend!

Leave a Reply