43-jarige vette goals man!

Goals. Ook weer zo’n puberwoord uit de categorie ‘beter zeg jij niet’ en ‘ik ga stuk hier’. Alles is tegenwoordig ‘goals’. Behalve je ouders, die zijn gewoon raar.

Smart-ouders
Wat niet wil zeggen dat die ouders geen ‘goals’ hebben natuurlijk. Neem nou deze voorheen a-sportieve moeder, die begin dit jaar een SWOT-analyse maakte van zichzelf en een SMART-doelstelling voor 2017 formuleerde: de Pink Ribbon Ladies Run lopen (7,5 km) in een shirtje maat M.

Afijn, die Ladies Run was vorige week zondag (inderdaad, die 30-gradenzondag) dus het is tijd voor de evaluatie: zijn de doelen gehaald?

YES!!! And... no.

Fit&shinend
Het shirtje waarin ik loop is nog steeds maatje L – ik vreesde al in een te krap shirt te moeten rennen, maar tot mijn verrassing had ik gewoon een L besteld. Met mijn zelfkennis is vooralsnog niets mis – maar.....  het shirtje stond me superleuk en ik kwam afgelopen zondag fit en shinend over de finish na 7,5 km hardlopen met 30 graden. Met nog een best goede tijd ook.

Fkau-mom
Al met al ben ik eigenlijk gewoon lekker trots op mezelf. Ik ben fitter dan ooit en voor zo’n run draai ik mijn hand niet meer om. Ook in de sportschool gaat het lekker en het atleetprogramma op het werk volg ik met veel plezier. Best oké voor een 43-jarige fkau*-mom.

"De vloer is lava? Nou, zo voelt het wel na 7,5 kilometer..."

Goals dus!
Goals dus. En omdat ik vanochtend na een rondje rennen in mijn tot nu toe snelste tijd al ‘goals’ roepend binnenkwam en meteen op mijn kop kreeg van Liz (“Beter zeg jij geen ‘goals’”) gooi ik het nu maar even online.

Goals! 43-jarige vette goals man! Nu op naar het tweede deel van mijn voornemen. Het maat M-shirtje. Ik heb nog zes maanden. Dat moet toch lukken?

*Formaly Know As Unsporting

2 Responses to "43-jarige vette goals man!"

  • Gjans
    18 juni 2017 - 12:13

    Nou, ik vind je er een prima uitzien in dat L-shirt; zo op het oog zie je er hartstikke slank uit! Maar goals zijn goed en fit zijn nog beter!!!

  • Moi
    18 juni 2017 - 19:23

    Idem, wou dat ik zulke strakke benen had, en ik pas gelukkig ook weer in maatje L, soms zelfs in een groot vallende M😁 Maar lekker om gezond en fit bezig te kunnen zijn, dat is belangrijker dan die maat😏

Leave a Reply