Onofficiele wensen voor jullie!

De eerste week van het nieuwe jaar was nat, schraal en verstopt.

O nee wacht, nu heb ik het over mijn neus. Ik was (ben) namelijk moker-verkouden. ‘Tja’, zei mijn oudste dochter met nauwelijks verholen leedvermaak, ‘dat moet je ook niet meer doen hè op jouw leeftijd, zo'n nieuwjaarsduik. En dat geldt ook voor het gebruiken van woorden als 'moker'.'

Sweet sixteen
Op jouw leeftijd. Tsk. Laten we het eens over háár leeftijd hebben. Want mijn verkoudheid ten spijt, het feest ging afgelopen weekend gewoon door: madame werd 16 en dat moest gevierd. ’s Ochtens met z’n allen ontbijten bij een gezellig taartenhuisje, daarna inslaan voor de party die avond en komend weekend gaat ze met haar ‘Sweet Sixteen’-vriendinnen een weekendje naar Zandvoort. Met z’n drieën op stap, zonder ouderlijk gezag.

Ik vind het nog spannender dan zij.

Ff rust…
Gelukkig kan ik me in alle rust op het komende weekend voorbereiden want de scholen zijn weer begonnen dus de dames zijn weer even opgehoepeld. Verschrikkelijk eenzaam natuurlijk, vooral op donderdag als ik helemaal alleen thuis ben. (Ik probeer nu niet te juichen.) Op het programma voor de komende tijd staan diverse vriendinnen, een nieuwe fotoboek en natuurlijk een serie blogjes. Waarvan vandaag het eerste.

Onofficieel
Op naar een nieuw mooi jaar met leuke verhalen, tekeningen, tekst en goeie (woord)grappen. Het is te laat voor een ‘officiële’ nieuwjaarswens dus moeten jullie het maar doen met de onofficiële waarin ik tussen de regels door beloof dat ik zal proberen bij te dragen aan jullie geluk. Met regelmatig een blogje dat kriebelt, prikkelt en af en toe flink door de ruimte tettert.

O nee, wacht. Nu heb ik het weer over mijn neus.

Hatsjoe!

Tagged , ,

3 Responses to "Onofficiele wensen voor jullie!"

 • Moi
  10 januari 2019 - 14:20

  Gelukkig nieuwjaar nog en beterschap!

 • Nicky
  11 januari 2019 - 13:48

  Leuk ik lees mee! Ook nog de beste wensen voor jou en je mooie gezin!

 • Misssannah
  11 januari 2019 - 21:18

  Jaaaaaaa

Leave a Reply