Ik doe de boodschappen!

Het was eigenlijk best een grappig verhaal.

Er was vorige week woensdag namelijk al een enveloppe van het NIMA gekomen, met heel groot 'gefeliciteerd!' erop, maar die had ik gewoon genegeerd. Nogal wiedes dat ik geslaagd was, ik had de uitslag immers direct na mijn mondeling gekregen. En de uitslag van de schriftelijke module zou nog minstens 3 weken op zich laten wachten.

Geslaagd, gezakt, geslaagd.

Afijn, kom ik vrijdag op mijn werk, blijk ik ineens allemaal e-mails te hebben van mijn medecursisten. Geslaagd, geslaagd, gezakt. Zou het dan toch?! Afijn, ik het NIMA bellen en na hoor. Geslaagd. En die uitslag had ik al twee dagen in huis. Ze waren 'vroeg' met nakijken dus vandaar. Ha. Ineens was mijn vrijdagochtend veranderd van 'normale vrijdag' naar 'dag die om bubbels vraagt'.

Ik doe de boodschappen!

Helemaal klaar dus. En nu officieel marketingcommunicatioloog van beroep. Als iemand nu vraagt wat voor werk ik doe kan ik zonder gene zeggen: "Ik 'doe' de boodschappen!" En na een intensief jaar (veel) werken en hard leren kan ik zeggen: dat werk bevalt me uitstekend.

In het diepst van mijn gedachten

En dus kan ik me nu helemaal verliezen in het volgende project: meer mezelf worden door minder mezelf te zijn. Want ik ben een slanke den in het diepst van mijn gedachten. En in tegenstelling tot de Titaantjes: ik blijf er niet alleen van dromen. En dus zit ik zondagochtend half tien te tikken terwijl ik alweer net terug ben van de sportschool.

Shake-it-o-baby

Ik moet zeggen, het valt me niet tegen. Die sportschool niet, maar ook het letten op voeding. Ik gebruik MyFitnessPal (app) vrij intensief en ik let nu veel  meer op voedingssamenstelling dan op calorieën. Ik heb het genot van ingevroren fruit in eiwitshakes ontdekt en ik ben inmiddels fan bananenpannenkoekjes met honing. Er is niets dat ik niet eet, ik let alleen op verhoudingen.

Hokus pokus

Ook in de sportschool gaat het goed. Nadat ik een keer de verkeerde afslag had genomen (ik dacht dat ik bij Bodyshape zat, maar het bleek de hel te zijn) ben ik informatie gaan opvragen en zo kwam ik terecht bij Pilates. Dat is fijn en rustgevend, terwijl je toch alle spieren aanpakt. Ideale combinatie met hardlopen en fitness. De spierpijn na elke sessie wordt steeds minder.

Een ding valt wat tegen

Kortom, goed bezig ben ik. Ook met het wegwerken van achterstallige projecten (blijven liggen door studie) zoals de kelder opruimen, fotoboek maken en administratie op orde brengen. Er is maar één ding dat me eigenlijk een beetje tegenvalt, nu alles zo lekker op rolletjes loopt.

Wanneer komt nou eindelijk dat schip met écht vrije tijd aan?

4 Responses to "Ik doe de boodschappen!"

 • Moi
  26 februari 2017 - 12:21

  Gefeliciteerd! Enne, vrije tijd is die tijd waarin je doet waar je zin in hebt. Dus als dat werken aan een gezonder slanker lijf is, of je huis opruimen, dan is dat dus vrije tijd😂

 • MLotte
  27 februari 2017 - 20:19

  Proficiat!!

 • Denise - Follow my footprints
  28 februari 2017 - 21:45

  Haha, ja, daar wacht ik ook nog steeds op.
  Maar… van harte!

 • Ellen
  1 maart 2017 - 01:21

  Gefeliciteerd!

Leave a Reply