Never a dull moment

Ik geniet (nog steeds) met volle teugen van mijn studievrije bestaan.

Enige nadeel: ik ben drukker dan ooit. Waarschijnlijk omdat ik probeer drie maanden aan gemiste afspraken, in één week te proppen. Zoals foto’s uitzoeken voor het jaarboek, vaarvakantie plannen met vrienden, de tandarts bellen en: ten strijde trekken met mijn gekwetste schouder.

Met dat laatste was ik nog best op tijd. Ik liep daar tenslotte pas twee jaar mee.

Schouder-cocktail

Aldus toog ik (op mijn nieuwe roze fiets) naar het ziekenhuis voor een echo, kreeg de diagnose slijmbeursontsteking en mocht me melden voor een spuit in mijn arm. Vanochtend kreeg ik de cocktail toegediend en ik kan u zeggen: dat deed nog best pijn! Maar goed, het leed is geleden en hopelijk gaat het snel beter. (Ik hou nog even slag om arm.)

Ruige periode

Verder gaat het hier z’n gangetje. Paul is druk met het opknappen van de kamer van de Liz, Annabel is druk met school en haar vlogjes &  filmpjes. Liz is druk met het uithangen van de Puber. Gelukkig blijft ze ook tijdens deze ruige periode wel zichzelf. Zo viel ze onlangs van haar fiets en heeft ze nu haar hele gezicht in de kreukels. Met haar knie en arm gaat het verder goed.

Wel overwegen we onderhand serieus onze aanvullende ziektekostenverzekering te upgraden.

Annabel

Over Annabel (en haar zoektocht naar een middelbare school)  is trouwens ook nog wel wat spectaculairs te vertellen maar dat bewaar ik nog even tot de volgende keer. Ook op mijn eigen nieuwe project kom ik dan terug (het is hierbij van belang dat mijn schouder weer functioneert dus ik ga niet te lang achter de computer). Genoeg te bloggen de komende tijd.

Never a dull moment bij de Vuijstertjes. Tot de volgende keer.

Tagged , ,

2 Responses to "Never a dull moment"

 • Linda
  3 februari 2017 - 08:33

  Heb zelf twee maal slijmbeursontsteking in mijn bovenbeen/heup gehad. Die prikken hielpen niets, bij mij dan. Mocht dat bij jou ook het geval zijn, TIP: fysio!! Daarmee was ik er in een paar behandelingen vanaf.

  Tot het over is, sterkte ermee!

 • gjans
  3 februari 2017 - 20:25

  wat een cliffhangers!

Leave a Reply