Schrijven in ruil voor een cadeau is voor beginners – spon CoolGift

IMG_4602Eigenlijk was ik er mee gestopt.

Sites reviewen, het bestelproces bekijken en er dan een leuke blog over schrijven. Een advertorial oké, dat zette ik netjes boven mijn blog, daar kreeg ik voor betaald en ik nam ze alleen aan als ze bij me pasten. Eerlijk verhaal. Maar schrijven in ruil voor een cadeau, nee, dat was voor beginners

Maar toen kwam CoolGift.com. Die site kende ik al, die hadden toch wel heel leuke dingen. Hun reviewverzoek viel samen met de planning van het lentefeestje hier in de buurt. En al scrollende viel mijn oog op de Candygrabber. Had ik daar Annabel niet al eens over gehoord?

Schoonmaaksloffen CoolGift

Schoonmaaksloffen CoolGift

Suikerspinmachine

En zo ging ik – ik zeg het maar eerlijk – toch nog een keer voor de bijl. Ik bestelde de Candygrabber – moest me wel beheersen er niet nog even snel wat ander leuks in de bestelmand te frutten (suikerspinmachine, een onderwatershow voor in bad en een paar schoonmaaksloffen waardoor ik direct aan Pippi Langkous moest denken, ik noem maar wat) – en drukte op verzenden.

IMG_4599
Prima service CoolGift

Direct kreeg ik een mail ‘bestelling is genoteerd’, gevolgd door ‘bestelling is verzonden’ (een dag later geloof ik) en toen ik wist dat het apparaat bezorgd zou worden (prima service CoolGift, kan echt niet anders zeggen!), lichtte ik de meiden in. “Morgen wordt er een pakje bezorgd, jullie mogen het openmaken!”

Jihaaa een CandyGrabber

Die dag kreeg ik een aantal verontrustende apps. Pakje was bezorgd, pakje was open, jihaaa een CandyGrabber – oké, dit ging nog wel – maar vervolgens bleek dat de hele buurt bij mij binnen zit en dat er spontaan een mini-kermis was opgericht in de woonkamer (CoolGift.com bedankt!). Er werd zelfs gevraagd of papa niet ‘even’ ’s avonds de popcornmachine kon aanzetten.

Irritant muziekje

IMG_4644Afijn, u begrijpt. Een succes dat ding. Bij de kinderen. Paul en ik worden vooral gestoord van het muziekje dat dat ding maakt, en alle kinderen die zich in rondom het apparaat verzamelen. Zucht. Sites reviewen in ruil voor een cadeau, ik moet het écht niet meer doen.

Oordoppen

Ik tik deze blog trouwens boven. Daar is het rustig. En nu ga ik kijken of ik ergens oordoppen kan bestellen waardoor ik echt alleen nog maar muziek hoor en niets anders.

Eens even op CoolGift kijken of ze wat leuks hebben.

Tagged

One Response to "Schrijven in ruil voor een cadeau is voor beginners – spon CoolGift"

  • gjans
    17 april 2016 - 13:58

    😉

Leave a Reply